ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Интериорите които създаваме в голяма степен се стремим да изразяват Вас и Вашето усещане за красота и пространствено възприятие.През цялото време ще се опитаме да стъпим на вашата представа за уют, ще се опитаме да открием кой стил ви допада, какви са цветовете които ви карат да се чувствате спокойни, ще определим функционалните зони.Бихте ни улеснили ако ни насочите със снимков материал на любими интериори, така много точно и бързо бихме изяснили акцентите и крайното идейно разпределение и предложение.
Важно уточнение за стартиране на проекта е заложения бюджет тъй като той определя в голяма част ценовия диапазон.
Предлагаме не само интериор създаден на картинки но и цялостното изпълнеие с всички необходими ремонтни дейности( ВиК, Ел.Инсталации, Гипсо картон, Бутане на стени, Изграждане на стени, Поставяне на осветителни тела, Довършително ремонтни дейности, Изграждане на бани) производство на мебели по поръчка.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ИДЕЕН ПРОЕКТ

Идеиния проект изгражда изцялостна представа за обекта на компютър как би изглеждал след завършването му. Първо ще определим функционалното зониране, така наречената аранжировка, след това много обстойно ще обсъдим подробностите свързани с комфорта и естетиката на помещението. При определяне на функционалното зониране може да се наложи да се преместят някой стени за по добро оформяне на помещенията.Идейният проект включва още 3D визуализации, за максимална представа на бъдещия интериор, всички материали който се използват се подбират с предварително удобрен бюджет и съществуващи на пазара изделия.

РАБОТЕН ПРОЕКТ

Работния проект е най-важен при стартиране на ремонт или цялостно обзавеждане, той дава основата на всички ремонтни дейности.Представлява съвкупност от чертежи изготвени след срещи на който са обсъдени и нанесени нужните корекции, даважи пълна представа на майсторите какво ще се случи на дадения обект или помещение.Чертежите съдърщат подробна информация от размери, забележки и важни описания за максимално избягване на евентуални грешки.След изготвяне на работните чертежи идва време и за избор на материали и цветове.