dkiselichka

ЗА МЕН

Искате уникален и персонализиран интериорен дизайн на Вашето жилищно пространство или търговско помещения. Търсите функционалност, стил и естетика, с които да облечете Вашия интериор. Ние ще Ви помогнем да излезете от рамките на стереотипа и еднообразието. Доверете се на нашия безкомпромисен професионален екип. Оставете се в ръцете на едно новаторско творческо виждане с D.K Interior Design Studio.

Тук ще получите индивидуално обслужване, професионален съвет и  дизайнерски решения съобразени с Вашите индивидуални нужди,  потребности и желанията. D.K Interior Design Studio залага на оригиналността както на идеите, така и на изпълнението им. Хармония на цветове, форми и абстрактни интериорни решения, уют и функционалност, в центъра на които е Вашата  уникална същност.

D.K Interior Design Studio ще Ви помогне да изразите себе си с подобаваща доза стил и артистизъм.

Добре дошли!

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Проектирането е първата стъпка за стартирането на интериорния проект, след него идва най-важната част самото материализиране или тъй наречената реализация, зад която стой екип от професионалисти.Реализацията е една от най-трудните и важни процеси за постигане на крайния дизайн, за целта ние наблягаме на инвеститорски контрол, планирането на строителните дейности, пълното изпълнение и управление на проектите, бюджетиране на целия проект или част от него, приемане и издаване на обекти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС